'Beslissing is onomkeerbaar, Ronaldo vertrekt bij Real Madrid'

'Beslissing is onomkeerbaar, Ronaldo vertrekt bij Real Madrid'
Donderdag 07 juni 2018 - 10:43   I  

Er is de voorbije dagen en weken al heel wat inkt gevloeid over de situatie van Cristiano Ronaldo. Na de gewonnen Champions League-finale liet de Portugees doorschemeren dat hij mogelijk zou vertrekken bij Real Madrid. Aanvankelijk bleek het een middeltje om zijn huidige werkgever onder druk te zetten, maar nu lijkt de breuk tussen Ronaldo en Real ook écht in de maak.

De Portugese krant Record meldt op haar voorpagina dat Ronaldo een onomkeerbare belsissing heeft genomen: hij gaat Real Madrid verlaten. Ronaldo en Real Madrid geraken er niet uit over een nieuw contract en daarom wil de steraanvaller andere oorden opzoeken.

Ronaldo zou het gehad hebben met Real-voorzitter Florentino Perez en diens valse beloftes over een contractverlenging en de daarbij horende loonsverhoging. CR7 is het nu kotsbeu en wil naar een andere club.

Italië, Frankrijk of Engeland?

Nog volgens Record blijft de 33-jarige Ronaldo voorlopig nog in Europa voetballen. Een overstap naar de Italiaanse, Franse of Engelse top behoort tot de mogelijkheden. Wat niemand voor mogelijk hield, staat mogelijk dan toch te gebeuren: Ronaldo zou Real Madrid na tien jaren dienst nu echt wel eens kunnen verlaten.

Poll: Hoop jij dat Ronaldo naar een andere club gaat?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024