Anderlecht heeft nog prachtig afscheid in petto voor Deschacht (Video)

Anderlecht heeft nog prachtig afscheid in petto voor Deschacht (Video)
Dinsdag 19 juni 2018 - 13:20   I  

Anderlecht neemt na jarenlange trouwe dienst afscheid van de 37-jarige Olivier Deschacht. Het contract van de routinier wordt niet verlengd en de verdediger zal de club aldus verlaten. Of Deschacht ook een punt zet achter zijn carrière valt nog af te wachten, maar paars-wit heeft alvast nog een prachtig afscheid in petto voor het icoon.

“Oli, Mauwe in hart en nieren!” laat Anderlecht weten. Met een filmpje, dat bij menig Anderlecht-supporter voor kippenvel zal zorgen, laat paars-wit enkele mooie momenten van Deschacht zien. De ‘Sportingboy’ was jarenlang een trouwe kracht en ondanks een mindere periode en degradatie naar de B-kern kwam Deschacht telkens terug in de ploeg.

Anderlecht ziet de verdediger dan ook als een legende en neemt waardig afscheid van Olivier Deschacht. Of we de 37-jarige ervaren rot komend seizoen nog terugzien in de Jupiler Pro League is nog maar de vraag. Zulte Waregem wordt alvast genoemd. De club van Francky Dury wilde in het verleden Deschacht al naar Essevee halen.

Poll: Had jij Deschacht nog graag een seizoen bij Anderlecht gezien?

TAGS  I  Anderlecht  I  Deschacht  I  Coucke

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022