Dit is de reden van barslechte eerste helft België tegen Panama

Dit is de reden van barslechte eerste helft België tegen Panama
Dinsdag 19 juni 2018 - 20:30   I  

De eerste helft tegen Panama was niet om aan te zien. De Rode Duivels hadden duidelijk moeite met de WK-debutant en pas na rust wist België het Zuid-Amerikaans land opzij te zetten. Nacer Chadli vertelt wat precies de reden was voor de barslechte eerste helft tegen Panama.

De eerste helft was niet goed, maar dat was geen reden voor paniek, vindt Chadli. "Of we geschrokken waren van de eerste helft? Neen, zij hebben weinig mogelijkheden gekregen en wij kregen wel kansen. We zijn rustig gebleven en na die mooie goal van Dries was het verhaal al klaar”, laat de invaller tegen Panama op een persconferentie in Rusland weten.

De sfeer tijdens de rust was dan ook nog steeds ontspannen. "Ik was gisteren maar even in de kleedkamer bij de rust. De sfeer was kalm. De spelers hebben veel water gedronken en kregen een handdoek met ijs op hun rug om af te koelen."

Het grote probleem?

Ook legde Chadli uit dat er altijd veel druk komt kijken bij een openingswedstrijd op een groot tornooi en dat dat de reden was van de barslechte eerste helft. “Bij een eerste wedstrijd op een groot toernooi is er altijd een bepaalde druk bij het begin. Maar na de rust was die weg en hebben wij twee goals gemaakt."

Poll: Denk jij dat de Rode Duivels even bezweken onder de druk?

TAGS  I  Chadli  I  Rode Duivels  I  WK  I  Panama

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024