‘Voor dit bedrag kan Juventus Ronaldo overnemen van Real Madrid’

‘Voor dit bedrag kan Juventus Ronaldo overnemen van Real Madrid’
Donderdag 05 juli 2018 - 08:43   I  

Het ziet er steeds meer naar uit dat we Cristiano Ronaldo volgend seizoen niet terugzien in het shirt van Real Madrid. De 33-jarige Portugees is ongelukkig bij zijn huidige werkgever en zou op weg zijn naar Juventus. Een deal lijkt steeds meer in de maak.

Tijdens de voorbije dagen raakte al bekend dat Juventus en Ronaldo het eens zijn over een contract voor de volgende vier seizoenen en dat CR7 in Turijn een jaarsalaris van 30 miljoen zou kunnen opstrijken. De Oude Dame moest er enkel en alleen nog uitkomen met Real Madrid, maar ook dat zou geen probleem zijn.

Diverse Italiaanse en Spaanse media melden immers dat Juventus in totaal 100 miljoen euro zou moeten ophoesten voor Ronaldo. Dat de Portugees voor dat bedrag weg kan bij Real, heeft alles te maken met het feit dat De Koninklijke zijn vedette geen nieuw contract voorschotelde.

Niet naar Spanje, Engeland of PSG

In de huidige overeenkomst van Ronaldo zou een clausule staan die zegt dat, als Ronaldo geen nieuw contract krijgt deze zomer, hij dan voor een transferbedrag van 100 miljoen euro weg mag. Die clausule sluit een overstap naar Spaanse en Engelse clubs uit, net als een verhuis naar Paris Saint-Germain. Een overstap is naar Juventus kan wel, en zie daar waarom Turijn dus zo goed als zeker de nieuwe uitvalsbasis van Ronaldo wordt.

Poll: Is Juventus een goede club voor Ronaldo?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022