Cercle Brugge legt Japanse WK-ganger voor vier seizoenen vast

Cercle Brugge legt Japanse WK-ganger voor vier seizoenen vast
Dinsdag 17 juli 2018 - 23:15   I  

De wedstrijd tussen de Rode Duivels en Cercle Brugge zal nog lange tijd blijven nazinderen. Pas in de absolute slotminuten konden de Belgen de winnende treffer maken. De Belgen stond een halfuur eerder nochtans nog twee doelpunten in het krijgt.

De Japanners speelden ook gewoon goed en bewezen dat ze niet voor niets de groepsfases hadden overleefd. Er spelen heel wat goede gedisciplineerde spelers in de Japanse nationale ploeg en dat hebben ze bij Cercle Brugge ook opgemerkt.

Zo wist Cerlce Brugge nu de Japanse international Naomichi Ueda te strikken. "De 23-jarige centrale verdediger komt over van de Japanse eersteklasser Kashima Antlers en tekent bij Groen-Zwart een contract voor 4 seizoenen. Voor Naomichi Ueda, die al sinds 2013 uitkomt voor de Japanse recordkampioen, wordt Cercle Brugge zijn eerste buitenlandse en tevens Europese opdracht. De rechtsvoetige verdediger behoorde als Japans international tevens tot de selectie van de Samurai Blue op het afgelopen WK voetbal in Rusland." Dat bericht stuurde Cercle Brugge zelf de wereld in via haar website.

Poll: Zal Cercle Brugge zich gemakkelijk kunnen redden dit seizoen?

TAGS  I  Cercle Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024