'Real Madrid legt pakken geld op tafel voor dubbelslag Hazard en Courtois'

'Real Madrid legt pakken geld op tafel voor dubbelslag Hazard en Courtois'
Woensdag 18 juli 2018 - 12:20   I  

"Waar ik ook naartoe ga, Eden Hazard moet meekomen", dat vertelde Thibaut Courtois net na het WK over een mogelijke transfer. Ondertussen is het duidelijk geworden dat Courtois die woorden meer dan serieus neemt. Zowel hij als Hazard zijn namelijk op weg naar Real Madrid.

Over Thibaut Courtois zou er tussen alle partijen al een akkoord zijn. De Rode Duivel zou in Santiago Bernabéu een contract van vijf seizoenen kunnen ondertekenen en jaarlijks een bruto salaris van 13 miljoen euro opstrijken. Chelsea zou 40 miljoen vangen voor de doelman, al willen ze in Londen wel eerst een vervanger.

Een transfer van Eden Hazard ligt iets moeilijker. De aanvaller zou met Real persoonlijk rond zijn, maar Chelsea probeert het onderste uit de kan te halen. Zo weet Matteo Pedrosi van Calciomercato dat Real een bod van 120 miljoen heeft geplaatst, maar dat Chelsea dat bod heeft geweigerd. De Madrilenen zouden in de komende uren een verhoogd bod plaatsen. Dat betekent dus dat Real momenteel 160 miljoen euro op tafel heeft gelegd om beide Rode Duivels naar Bernabéu te halen.

Poll: Haalt Real Madrid beide heren binnen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024