Ajax stuurt forse waarschuwing naar Standard

Woensdag 25 juli 2018 - 22:22   I   door Redactie

De kans wordt wel heel groot dat Ajax de tegenstander van Standard wordt in de derde voorronde van de Champions League. De Amsterdammers wonnen de heenwedstrijd van Sturm Graz met 2-0.

Ajax speelde een sterke eerste helft. De thuisploeg toonde zich voor een uitverkochte Johan Cruijff Arena bijzonder aanvalslustig en Hakim Ziyech speelde bijzonder sterk. Het was ook de Marokkaanse international die scoorde, al werd hij wel geholpen door een blunderende doelman Siebenhandl.

Na de rust verdubbelde Lasse Schöne de score. De Deense middenvelder zag zijn strafschop gestopt worden, maar kon in de rebound nog scoren. Nadien hield Ajax de voorsprong vast. De Nederlandse vice-kampioen heeft een sterk elftal. Aanwinsten Dusan Tadic en Daley Blind begonnen zelfs nog op de bank - wegens nog niet fit genoeg. Standard weet dus waar het aan toe is (als Ajax volgende week in Oostenrijk zijn voorsprong toch succesvol weet te verdedigen).

Poll: Wie heeft de beste ploeg?