Dé grote titelfavoriet in JPL? “Zij zijn het best gewapend"

Dé grote titelfavoriet in JPL? “Zij zijn het best gewapend
Donderdag 26 juli 2018 - 19:15   I  

Dit weekend wordt de nieuwe jaargang in de Jupiler Pro League op gang getrapt. Het is nu al uitkijken naar welke ploegen zich straks profileren als potentiële landskampioen. Anderlecht en Standard hopen de titel te pakken, maar Club Brugge is uiteraard ook opnieuw kandidaat.

"Club Brugge is zeker in de breedte sterker geworden, met de komst van onder meer Rits, Schrijvers en Mata", opent commentator Bert Sterckx bij Sporza. "Ik ga ervan uit dat er nog vertrekkers zullen zijn, maar er is stabiliteit. Ze zijn momenteel het best gewapend om er van bij het begin te staan. En ze hebben ook een nieuwe doelman (Letica, nvdr.), die deze keer wel goed zou zijn."

Sterckx ziet ook een enorm voordeel voor blauw-zwart: "Ze spelen geen voorrondes voor de Champions League en kunnen zich de komende weken concentreren op de competitie. Ze kunnen misschien al een voorsprong nemen met de wapens die ze nu hebben."

"Club is een grote kandidaat om zichzelf op te volgen"

"Dit is een momentopname, maar Club is een grote kandidaat om zichzelf op te volgen. Na de Supercup was Ruud Vormer vol vertrouwen. Het is alsof die tussenstop in de zomer er niet geweest is, alsof ze gewoon voortgaan op de successen van vorig seizoen."

Poll: Wie is voor jou de grootste titelkandidaat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  RC Genk

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024