‘Barcelona kan Dembele voor 100 miljoen slijten aan Engelse topclub’

‘Barcelona kan Dembele voor 100 miljoen slijten aan Engelse topclub’
Vrijdag 27 juli 2018 - 13:33   I  

FC Barcelona toonde zich de voorbije weken bedrijvig op de transfermarkt. De Spaanse landskampioen legde de Braziliaanse toptalenten Arthur (21, Grêmio) en Malcom (21, Girondins de Bordeaux) vast en versterkte zijn defensie met Clément Lenglet (23, Sevilla). Nu wil Barça werk maken van enkele uitgaande dossiers.

Volgens Don Balon is de Catalaanse grootmacht van plan om Ousmane Dembele (21) van de hand te doen. Barcelona haalde de Franse wereldkampioen vorige zomer nog voor 115 miljoen euro weg bij Borussia Dortmund. Eén probleem: Dembele was lange tijd out en kon nadien nooit overtuigen.

Bij Barcelona zouden ze genoeg gezien hebben en bereid zijn om Dembele na amper één seizoen alweer te laten gaan. De Spanjaarden zouden zelfs vrede nemen met een transfersom van 100 miljoen euro.

Engelse topclubs liggen op de loer

Liverpool-trainer Jürgen Klopp is een groot bewonderaar van Dembele en zou de vleugelaanvaller graag naar Anfield Road halen. Al is het de vraag of Liverpool, dat deze zomer alweer fors investeerde, in staat is om nog eens 100 miljoen op te hoesten.

Ook andere topclubs uit de Premier League zouden de situatie van Dembele nauwlettend in de gaten houden. Dat Dembele niet meer gewenst is in Camp Nou, blijkt ook uit het feit dat Lionel Messi en Luis Suarez al aan het Barça-bestuur hebben aangegeven dat ze niet graag met de jonge Fransman spelen.

Poll: Zou jij Dembele graag in de Premier League zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Liverpool

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024