"Hij gaat dit seizoen schitteren en is de toekomstige Gouden Schoen"

Vrijdag 27 juli 2018 - 14:06   I  

Het seizoen in de Jupiler Pro League moet nog goed en wel beginnen, maar toch is het speculeren over de volgende Gouden Schoen al begonnen. Begin 2019 weten we wie de opvolger wordt van Club Brugge-kapitein Ruud Vormer. Volgens analist Philippe Albert bestaat er weinig twijfel over de volgende winnaar.

Albert is van mening dat Mehdi Carcela er met kop en schouders bovenuit steekt in de Jupiler Pro League. “Onze competitie heeft spelers als Carcela nodig”, steekt Albert van wal in La Capitale. “Hij is iemand die het publiek in vervoering kan brengen. Met zijn talent kan Carcela schitteren en de concurrentie laten verbleken.”

“Preud’homme kan Carcela nog beter maken”

“Zolang hij bij Standard – de club waar hij zich thuis voelt – blijft, is Carcela de toekomstige Gouden Schoen", voorspelt Albert. "Met Michel Preud’homme gaat hij prijzen winnen. Preud’homme kan Carcela nog 15 à 20% beter maken.”

“Als je zag hoe Vormer, Vanaken en Diaby vorig seizoen presteerden bij Club Brugge, dan hebben zij dat mede te danken aan hun trainer. Niet aan een mirakel. Ik begrijp niet dat Carcela, met zijn kwaliteiten en zijn talent, zijn carrière laat besmeuren door zijn entourage”, besluit Albert.

Poll: Denk jij dat Carcela de Gouden Schoen gaat winnen?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024