Jordi Vanlerberghe laat zich uit over een terugkeer naar Club Brugge

Jordi Vanlerberghe laat zich uit over een terugkeer naar Club Brugge
Zaterdag 28 juli 2018 - 11:30   I  

Jordi Vanlerberghe begint vanavond aan zijn nieuw avontuur bij KV Oostende. Vorig seizoen werd hij kampioen met Club Brugge, maar die titel voelde naar eigen zeggen niet lekker aan. Zijn aandeel was beperkt, waardoor die titel toch wat een bittere nasmaak kreeg.

Dit seizoen wou hij opnieuw proberen zijn kans af te dwingen, maar ook nu leek de concurrentie te groot. Nakamba is er nog steeds en met Mats Rits haalde Club iemand die Ivan Leko ook op de zes kan uitspelen. Achterin haalde Club met onder andere Matej Mitrovic en Luan Peres ook nog voldoende versterkingen binnen.

Toch ziet hij zichzelf volgend seizoen opnieuw terugkeren naar zijn oude liefde, al moet hij zich eerst bewijzen aan de kust. "Als je honderd procent achter je keuze staat, kan je gewoon niet fout kiezen. Brugge was de moeilijkste keuze, maar ik heb ze mij nog geen seconde beklaagd. Het gaat niet altijd zoals je wil in het leven.” Brandon Mechele zou dan ook zijn voorbeeld kunnen worden. “Het is hem ook gelukt. Nu wil ik gewoon geloven in mezelf en hier een goed seizoen spelen.” Zo vertelde Vanlerberghe in Het Nieuwsblad.

Poll: Kan Vanlerberghe ooit doorbreken in Jan Breydel?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024