Gert Verheyen debuteert met zege bij veerkrachtig KV Oostende

Gert Verheyen debuteert met zege bij veerkrachtig KV Oostende
Zaterdag 28 juli 2018 - 22:20   I  

Het zag er eventjes niet goed uit voor KV Oostende. Aan de rust stond Moeskroen 0-1 voor in de Versluys Arena. In de tweede helft toonde KVO veerkracht en ging het uiteindelijk nog op en over de bezoekers, die na een tweede gele kaart voor Godeau kopje onder gingen.

Na iets meer dan twintig minuten spelen werd Oostende koud gepakt. Olinga profiteerde van lullig balverlies bij Tomasevic en bood Sambu de openingstreffer op een presenteerblaadje aan. Bij KVO waren ze aangeslagen en konden ze niet meteen reageren.

Meteen na de pauze kwamen de spelers van Gert Verheyen wél met een antwoord op de proppen. Capon verraste Werner – die er niet bepaald goed uitzag bij zijn tussenkomst – met een volley en zo hingen de bordjes weer in evenwicht.

Canesin forceert dorobraak

Rond het uur pakte Godeau zijn tweede gele kaart en roken ze bij KVO bloed. Met een knappe actie zorgde Canesin voor de doorbraak. De Braziliaan zette zich goed door en kwam ook tot scoren: 2-1 en daar bleef het ook bij. In blessuretijd kreeg Diedhiou nog rood voor een slaande beweging. Na ingrijpen van de VAR kreeg de Moeskroen-speler rood in plaats van geel.

Poll: Kan KV Oostende play-off 1 halen?

TAGS  I  KV Oostende  I  Moeskroen

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024