Antwerp boekt meteen knappe zege op het veld van Charleroi

Antwerp boekt meteen knappe zege op het veld van Charleroi
Zondag 29 juli 2018 - 19:50   I  

Antwerp moest op speeldag één al meteen naar Charleroi. Een lastige verplaatsing en een wedstrijd tussen twee kandidaten voor play-off 1. Voor de wedstrijd haalde Bölöni nog aan dat de wedstrijd te vroeg kwam, maar op het veld dachten zijn spelers daar anders over.

Antwerp en Charleroi speelden namelijk een prima eerste helft met kansen aan beide kanten. Charleroi kwam opzetten, maar het doelpunt viel aan de overzijde. Een schot van Hairemans werd gelost door Mandanda, Yatabaré was goed gevolgd om van dichtbij binnen te knallen.

Meteen daarna kon Dessoleil gelijkmaken, maar zijn poging raakte de paal. Ook Antwerp kreeg nog een dot van een kans, maar de score voor rust verdubbelen lukte niet meer. Zo gingen we rusten na een aangename eerste helft met een voorsprong voor de bezoekers.

De tweede helft had iets minder om het lijf. Charleroi probeerde wel, maar Antwerp had de wedstrijd eigenlijk onder controle. Mazzu bracht ook Jeremy Perbet nog in, maar ook hij kon het net niet vinden. Antwerp gaat zo meteen met de drie punten aan de haal.

TAGS  I  Antwerp  I  Charleroi

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024