‘Chelsea trekt de stekker uit onderhandelingen met Real Madrid’

‘Chelsea trekt de stekker uit onderhandelingen met Real Madrid’
Dinsdag 31 juli 2018 - 13:22   I  

Thibaut Courtois (25) leek de voorbije weken op weg naar Real Madrid, maar het is nog lang niet zeker of de transfer effectief tot stand zal komen. Net als bij Eden Hazard (27), dreigt het ook voor Courtois een moeilijke bevalling te worden.

Chelsea heeft tot op heden nog geen betaalbare vervanger voor Courtois gevonden, en dus mag de Rode Duivel niet weg. "Chelsea heeft diverse voelsprieten uitgestoken voor een mogelijke vervanger van Courtois, maar Sarri wil maar een bepaald type", staat er te lezen in Het Laatste Nieuws.

"The Blues hebben nog geen betaalbare opvolger gevonden, dus mag de nationale nummer één nog altijd niet beschikken. De voorbije dagen was er in Nice op de boot van Roman Abramovich druk overleg over de toekomstplannen."

Update: Geen onderhandelingen meer

Daar waar men ervan uitging dat, ondanks het feit dat Chelsea eerst een nieuwe doelman wil alvorens Courtois weg mag, beide clubs bleven onderhandelen over de transfer van Courtois, is dat niét het geval. Sky Sports meldt dat Chelsea de stekker uit de onderhandelingen met Real Madrid heeft getrokken.

The Blues willen niet meer met de Spaanse topclub onderhandelen zolang er geen vervanger voor Courtois arriveert op Stamford Bridge. Voorlopig staat de toptransfer van Courtois dus op de helling. Chelsea heeft nog negen dagen om een vervanger te vinden.

Poll: Bij welke club zou jij Courtois liefst zien?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024