'Real Madrid richt pijlen nu op één Rode Duivel in het bijzonder'

'Real Madrid richt pijlen nu op één Rode Duivel in het bijzonder'
Maandag 30 juli 2018 - 17:40   I  

De kans dat Eden Hazard naar Real Madrid verhuist, is heel klein geworden. Chelsea houdt het been stijf, waardoor Real Madrid zich verplicht voelt om andere pistes af te schuimen. Al blijft Thibaut Courtois nog steeds in beeld zijn.

Volgens Daily Mail  zou Real Madrid maar liefst 112 miljoen op tafel willen leggen om Thibaut Courtois en Willian naar Bernabéu te halen. Aangezien Eden Hazard niet weg mag, proberen de Blues zijn collega maar weg te plukken. De Braziliaan zou wél weg mogen.

Ook Manchester United wil zich versterken met Willian.  José Mourinho, die bij Chelsea nog met Willian samenwerkte, wil de Braziliaan al een hele poos aan zijn kern toevoegen. De vorige pogingen om Willian te strikken liepen op niets uit, maar nu hoopt United meer succes hebben.

Enkel Courtois in beeld

Volgens Marca zou die informatie niet kloppen. Real Madrid zou enkel interesse tonen in Courtois en dus niet in Willian. Courtois zou voorlopig de enige speler van Chelsea zijn die écht in beeld is bij Real Madrid. De interesse in Hazard blijft aanwezig, maar de investering is voorlopig te groot. Daarom zou Real de prestaties van de ploeg nog even willen afwachten vooraleer ze diep in de geldbuidel tasten.

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024