‘Real Madrid geeft Hazard definitief op en heeft vervanger Ronaldo beet’

‘Real Madrid geeft Hazard definitief op en heeft vervanger Ronaldo beet’
Dinsdag 31 juli 2018 - 14:24   I  

Het was te mooi om waar te zijn voor Eden Hazard (27). De Rode Duivel dacht de vruchten van een beresterk WK in Rusland te plukken en bij Real Madrid de opvolger van de naar Juventus vertrokken Cristiano Ronaldo (33) te worden. Het loopt evenwel hélemaal anders…

Volgens diverse Spaanse media heeft Real Madrid-voorzitter Florentino Perez de komst van Eden Hazard definitief uit zijn hoofd gezet. De preses van de Champions Leaguewinnaar is allesbehalve van plan om meer dan 200 miljoen euro – Chelsea zou zelfs 225 miljoen eisen – neer te tellen voor Hazard.

Bovendien meldt Mundo Deportivo nu dat Real Madrid de vervanger van Cristiano Ronaldo al beet heeft. Zo zou kersvers trainer Julen Lopetegui van plan zijn om de 18-jarige Braziliaan Vinicius Junior komend seizoen al voor de leeuwen te gooien bij De Koninklijke. Aanvankelijk speelde men bij Real met het idee om de vleugelaanvaller die deze zomer voor 45 miljoen euro overkwam van Flamengo een seizoen te stallen bij een kleinere club, maar dat plan zou alweer van de baan zijn.

In de basis tegen Manchester United?

Vinicius Junior moet de technische staf van Real de voorbije weken geïmponeerd hebben met zijn acties en dribbels. Dinsdagnacht zou Lopetegui het Braziliaanse wonderkind aan de aftrap brengen tijdens de oefenpot tegen Manchester United. Als de winger daar niet door het ijs zakt, zou hij wel eens vertrokken kunnen zijn om in de grote voetsporen van Ronaldo te treden.

Poll: Voor wie zou jij kiezen als vervanger van Ronaldo?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Chelsea

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024