Real-coach Lopetegui heeft duidelijke boodschap voor Hazard

Real-coach Lopetegui heeft duidelijke boodschap voor Hazard
Dinsdag 31 juli 2018 - 16:45   I   door Redactie

Julen Lopetegui heeft nu ook bevestigd dat Real Madrid niet bezig is met een vervanger voor Cristiano Ronaldo. Eden Hazard zal dus de Koninklijke niet komen versterken.

Lopetegui mikt op Gareth Bale om Ronaldo te vervangen. Hij kijkt dus in de eigen kern. Real heeft geen zin om een om en bij de 200 miljoen euro te betalen voor één speler. Dat zou de kostprijs voor Hazard zijn.

"We weten dat Ronaldo een van de belangrijkste spelers uit de recente historie van Real Madrid is. Hij wilde vertrekken en de club gaf hem daar alle ruimte toe. We wensen hem het allerbeste", aldus Lopetegui.

"En als we dan kijken naar onze spelers, Bale en alle anderen, dan weten we zeker dat we verder kunnen. Bale is een fantastische speler met geweldige kwaliteiten en we weten zeker dat hij het gat kan vullen.”

Vertrek

De geruchten dat Bale wil vertrekken, ontkracht de coach. “Hij is heel, heel erg gelukkig”, aldus de Spanjaard. “Hij is erg gelukkig om te spelen bij Real Madrid. Hij is blij om hier te zijn. Dit is een fantastische mogelijkheid om zijn talent te laten zien.”

Poll: Is Bale een geschikte vervanger voor Ronaldo?

TAGS  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024