Transfermarkt LIVE: Real wil Hazard niet laten vliegen, dure vogel voor Club Brugge

Transfermarkt LIVE: Real wil Hazard niet laten vliegen, dure vogel voor Club Brugge
Woensdag 01 augustus 2018 - 23:35   I   door Redactie

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Voor Anderlecht kan de CL-uitschakeling van Midtjylland nu een serieuze boost betekenen. Niet alleen hebben de Denen transfertarget Bubacarr Sanneh niet meer nodig voor de Champions League, ze kunnen ook het geld wel gebruiken nu.

*Roland Sallai, een 21-jarige Hongaar die vorige week nog schitterde in de voorrondes van de Europa League, zou in de belangstelling staan van Club Brugge. Club krijgt wel concurrentie van onder andere Freiburg en Fulham.

*Volgens Don Balon zou Luka Modric geen trek hebben in een Italiaans avontuur. Hij heeft Inter dan ook laten weten dat hij Real Madrid niet wil verlaten deze zomer.

*Real-voorzitter Florentino Perez is bereid om zijn bod op Eden Hazard te verhogen tot 180 miljoen. Een enorme som geld, maar wel eentje die naar de waarde is van Hazard volgens de Madrilenen.

*Volgens Italiaanse journalisten zou de deal helemaal rond. Caldara en Higuain trekken naar AC Milan, terwijl Bonucci de omgekeerde beweging maakt. Higuain wordt eerst nog gehuurd, maar zou daarna via een verplichte aankoopoptie defintief verhuizen.

*De tijd begint dus te drukken voor Courtois, maar Kristof Terreur, journalist van Het Laatste Nieuws, benadrukt via Twitter dat er geen ultimatum is voor een transfer. Chelsea weet al een tijdje dat Courtois weg wil en is daarom ook al langer op zoek naar een vervanger. 

*Vandaag hebben zowel La DH als Het Nieuwsblad meer informatie over een eventuele transfer van Musonda naar Anderlecht. Paars-wit wil Musonda huren zonder aankoopoptie, maar ook dat lijkt voorlopig nog te duur. Anderlecht en Chelsea zouden al hebben onderhandeld over een terugkeer naar België van het toptalent, maar voorlopig blijft het rustig omdat Anderlecht de investering niet wil maken.

*Naast Juventus en Real Madrid zou nu ook Barcelona zich willen versterken met de Franse middenvelder Paul Pogba. De Fransman zou volgens Tuttosport zelfs al gesprekken hebben gehouden met de Spaanse topclub om een transfer te bespreken. 

*KV Oostende kijkt ongerust toe hoe Besnik Hasi probeert om Fernando Canesin het hof te maken. 

*Steve Colpaert (31) en Björn Vleminckx (32) kregen in de B-kern het gezelschap van Romain Habran (24), doelman Antonijo Jezina (29) en Kafoumba Touré (24). Antwerp wil af van hun contracten.

*Volgens The Sun heeft Manchester United al een opvolger aangeduid voor José Mourinho. De coach wordt steeds nadrukkelijker aan een ontslag gelinkt bij de Mancunians. Als opvolger zou Man U Zinédine Zidane willen.

*West Bromwich Albion vraagt 19,5 miljoen euro voor Nacer Chadli.

*Thibaut Courtois heeft Chelsea laten weten dat hij naar Real Madrid wil verhuizen en dat hij anders volgend jaar transfervrij vertrekt.

*Chelsea wil Sergej Milinkovic-Savic en biedt Lazio 115 miljoen euro plus Charly Musonda Junior.

*Matias Suarez (ex-Anderlecht) staat op het punt om Belgrano te verlaten en te tekenen bij San Lorenzo in Argentinië.

*Anthony Limbombe, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby mogen nu zelfs niet meer meetrainen met de A-kern van Club Brugge. Ze trainen individueel in afwachting van een transfer.

*Moses Simon heeft van AA Gent te horen gekregen dat hij moet vertrekken.

*Nikos Karelis mag bij een goed bod Racing Genk verlaten.

*Josué Sa, Kara Mbodji, Ivan Obradovic, Isaac Kiese Thelin en Lukasz Teodorczyk moeten weg bij RSC Anderlecht.

*Sander Coopman zoekt bij Club Brugge nog steeds naar een oplossing. Bij Club blijven is alvast geen optie.

*Inter Milaan aast op Luka Modric (Real Madrid).

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024