Standard-speler krijgt lof: "Ronaldo, Messi en Hazard kunnen dat. Hij ook"

Standard-speler krijgt lof:
Donderdag 02 augustus 2018 - 19:35   I  

Standard lijkt helemaal klaar om Anderlecht en Club Brugge het vuur aan de schenen te leggen voor een nieuwe landstitel. Ze haalde met Michel Preud'homme een topper naast het veld, maar ook op het veld loopt er heel wat talent rond.

Dé man van dit Standard is ongetwijfeld Mehdi Carcela. De dribbelkont speelde vorig seizoen al op een erg hoog niveau en zou dit jaar de Luikenaars naar een hoger niveau kunnen tillen. Volgens veel kenners is hij met voorsprong de beste voetballer op de Belgische voetbalvelden. In het buitenland liep het een pak minder vlot.

Volgens Kismet Eris, spelersmakelaar (niet die van Carcela nota bene), is Carcela een speler die het verschil kan maken op zijn eentje. En zo lopen er heel weinig van rond. "Mehdi speelt op instinct. Als hij vertrouwen krijgt is hij onhoudbaar. Standard draaide niet goed toen hij er afgelopen winter neerstreek, maar hij heeft de ploeg nog eigenhandig naar play-off 1 geloodst. Alle verhoudingen in acht genomen: Ronaldo kan dat, en Messi en Eden Hazard ook. Mehdi is zo een speler die in z'n eentje het verschil kan maken", aldus Eris in Humo.

Poll: Is Carcela dé favoriet voor de Gouden Schoen?

TAGS  I  Standard

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024