Mbokani en Morioka? Antwerp FC kondigt versterking aan

Mbokani en Morioka? Antwerp FC kondigt versterking aan
Vrijdag 03 augustus 2018 - 11:26   I   door Redactie

Antwerp is nog niet klaar op de transfermarkt. Coach Laszlo Bölöni liet al meermaals doorschemeren dat hij nog nieuwe namen verwacht. Iets wat Sven Jaecques, de sportief manager van de Great Old, bevestigt.

“Eigenlijk ben ik sportief adviseur, geen sportief manager", corrigeert Jacques in Gazet van Antwerpen. "En ik heb twee bazen: Paul Gheysens is de chef en voor alle sportieve zaken is Luciano de eindverantwoordelijke. Puur ­theoretisch ben ik de adviseur van hen én van de club. Op vlak van sportief beleid, de uitbouw van de club en het financiële. Maar zij zijn de eindverantwoordelijken. Zij ­beslissen of we het doen of niet.”

Voorlopig blonk Antwerp nog niet uit in transfers. "Het is anders dan vorig seizoen, hé. Nu staat er al een stevige basis en kunnen we gerichter zoeken, zonder dat we zoals vorig jaar 26 nieuwe spelers moeten halen. Bovendien, we zijn nog maar begin augustus. Ik geef u op een papiertje: tegen het einde van de transferperiode zullen er nog zeker spelers bijkomen", aldus Jacques.

Namen

Dieumerci Mbokani en Ryota Morioka worden genoemd. “Het heeft geen zin om al die ­namen te overlopen. Dagelijks overlopen we hier twintig, vijfentwintig profielen… We kennen de Belgische markt van binnen en van buiten, in alle reeksen. En we blijven afwegen of het de investering waard is: of wij willen, of de speler wil, of de entourage wil.”

TAGS  I  Antwerp

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024