17-jarig neefje van Steven Gerrard ruilt Manchester City in voor Liverpool

17-jarig neefje van Steven Gerrard ruilt Manchester City in voor Liverpool
Zaterdag 04 augustus 2018 - 23:24   I  

Opmerkelijke transfer in de Premier League: Steven Gerrard hing een tijdje geleden zijn voetbalschoenen aan de haak, maar de opvolging in de familie lijkt nu al verzekerd. Bobby Duncan, het 17-jarige neefje van Gerrard, ruilde Manchester City in voor Liverpool. Duncan hoopt bij de club van zijn hart in de voetsporen van nonkel Gerrard te treden.

Het is Duncan zelf die de transfer heeft bekendgemaakt. “Ik heb zo lang op deze dag gewacht. Eindelijk speel ik bij de club waarvoor ik mijn hele jeugd heb gesupporterd. Dit is een jongensdroom die uitkomt”, klinkt het op Instagram.

De beloftevolle aanvaller vertoefde de voorbije zeven seizoenen in de jeugdopleiding van Manchester City, maar komt vanaf heden dus uit voor Liverpool. Daar zal Duncan nog niet meteen bij het eerste elftal worden ondergebracht. Vermoedelijk zal hij nog rijpen bij de beloften.

230.000 euro

Liverpool zou aan City een opleidingsvergoeding van 230.000 euro moeten betalen om de deal te beklinken. Duncan is ook een Engelse jeugdinternational. Onlangs was de spits nog actief op het EK U17, waar hij meespeelde in de verloren halve finale tegen Nederland.

TAGS  I  Liverpool  I  Manchester City

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024