Antwerp roept Van Damme op het matje: "Dit tolereren we van niemand"

Antwerp roept Van Damme op het matje:
Zondag 05 augustus 2018 - 09:55   I  

Er zit in een serieus haar in de boter in het huwelijk tussen Jelle Van Damme en Laszlo Bölöni. De Antwerp-trainer is is niet tevreden met de prestaties van zijn verdediger, die op zijn beurt dan weer niet te spreken is op de manier waarop Bölöni dat ter sprake bracht. Sven Jaecques, algemeen manager bij The Great Old, blust het brandje.

"Ach, het zijn twee zeer ervaren mensen in het voetbal. En die zullen hun weg wel vinden. Je kan wel eens neus aan neus staan, maar daarom ga je nog niet op elkaars gezicht slaan", aldus Jaecques in een gesprek met Het Nieuwsblad. “Dat het op het randje was? Dat leek misschien zo, maar we moeten het toch ook niet groter maken dan het is."

Toch moet Van Damme oppassen, zo geeft Jaecques aan. "Het was zeker niet slim van Jelle om zo via sociale media te reageren. Want daarin zijn we duidelijk: dat tolereren we van niemand."

"Het zijn geen kleine kinderen"

"Maar daarom is dit nog niet onomkeerbaar. Het was niet slim van beiden, hé. Zowel Jelle als Laszlo moest beter weten. Maar het zijn geen kleine kinderen, ze zullen het zelf wel oplossen.”

TAGS  I  Antwerp

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024