Antwerp schept duidelijkheid over vertrek van Sinan Bolat

Antwerp schept duidelijkheid over vertrek van Sinan Bolat
Zondag 05 augustus 2018 - 12:45   I  

Sinan Bolat is 29 en voelt zich naar eigen zeggen beter dan ooit. De Turk is al sinds vorig seizoen eerste doelman bij Royal Antwerp FC en deed het daar zelfs uitstekend. Zelf sluit Bolat een transfer niet uit, maar op De Bosuil klinkt het anders.

Sven Jaecques, algemeen manager bij Antwerp, maakt zich sterk dat Bolat ook na het verstrijken van de transferdeadline nog onder de lat zal staan bij The Great Old. “Ja. Of er zal een serieuze som op tafel moeten gelegd worden, maar dan nog…", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Er zijn een aantal figuren die behoren tot de kapstok van jouw ploeg en die wil je houden. En daar ga je dan als club alles aan doen. Het is sowieso de bedoeling om de sterkhouders te houden en daar een aantal gerichte versterkingen aan toe te voegen", besluit Jaecques.

Standard

Bolat zelf sluit een transfer niet uit. Hij sprak zelfs over een mogelijke terugkeer naar Sclessin. "Standard kan ik nooit uitsluiten", aldus Bolat in Het Laatste Nieuws. "Het zal altijd een speciale club blijven waar ik alles meemaakte, maar ook zij moeten eerst via Antwerp passeren. Ik heb nog een contract voor twee jaar."

TAGS  I  Antwerp  I  Standard

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024