Man City overklast Chelsea en heeft eerste prijs van het seizoen beet

Man City overklast Chelsea en heeft eerste prijs  van het seizoen beet
Zondag 05 augustus 2018 - 17:56   I  

De bal rolt opnieuw in Engeland en dat betekent dat we opnieuw kunnen genieten van topvoetbal. Manchester City domineerde vorig seizoen de Premier League en wil dat ook dit jaar nog eens overdoen. Chelsea heeft met Maurizio Sarri een nieuw coach en is een ploeg in opbouw. Beide ploegen mochten het vandaag tegen elkaar opnemen in de Community Shield.

Man City begon goed aan de wedstrijd en bij Chelsea was het vooral zoeken. Logisch, want de hand van Sarri kan je na enkele weken nog niet meteen zien. Er zullen ook nog wat spelers komen en vertrekken (Hazard, Courtois en Willian worden genoemd). Bij Napoli stond Sarri voor mooi aanvallend voetbal. Dat wil de coach ook met Chelsea op de mat brengen.

Voor mooi aanvallend voetbal moet je in Engeland bij Man City zijn. Dat is ook dit seizoen voorlopig het geval, want City legde enkele knappe combinaties op het veld. Na dertien minuten spelen was het al prijs voor City. Sergio Agüero was de doelpuntenmaker.

Na de rust ging City op hetzelfde elan verder. De mannen van Guardiola bleven combineren, terwijl Chelsea amper iets bij elkaar kon voetballen. Toen Agüero na een heerlijke assist van Bernardo Silva zijn twee kon maken, mocht Chelsea de boeken toe doen. 

TAGS  I  Chelsea  I  Manchester City

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024