Oorlog tussen Antwerp en Club escaleert: "Gaat niet mee op verplaatsing"

Oorlog tussen Antwerp en Club escaleert:
Zaterdag 18 augustus 2018 - 08:30   I  

Een confrontatie tussen Antwerp en Club Brugge is er steeds eentje op het scherpst van de snee. Op het veld is het vaak een pittige wedstrijd, maar ook naast het veld kunnen de gemoederen af en toe eens hoog oplaaien.

Zo kunnen Bart Verhaeghe en Paul Gheysens niet meer door dezelfde deur. Da redenen zijn duidelijk volgens Het Nieuwsblad. "De twee voorzitters vechten al een tijdje een koude oorlog uit. Gheysens - grote baas van stadionbouwer Ghelamco - verwijt Verhaeghe dat die zijn Eurostadion-project in Brussel heeft gekelderd. Bart Verhaeghe denkt dat Gheysens de supporters van de Rode Duivels opstookte om zijn ontslag als ondervoorzitter van de voetbalbond te eisen."

Bart Verhaeghe wil het niet nog erger maken dan het nu al is en daarom heeft de voorzitter van Club Brugge beslist om niet mee te gaan naar de Bosuil. "Bij de vorige confrontatie in januari kreeg het Club-bestuur zelfs een aparte loge. Nu wil voorzitter Bart Verhaeghe het niet zo ver laten komen en vertrekt hij vandaag voor een week op vakantie."

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024