'Het buitenland lonkt naar sterkhouder Antwerp: "Nu of nooit"

'Het buitenland lonkt naar sterkhouder Antwerp:
Zaterdag 18 augustus 2018 - 08:55   I  

Antwerp speelt morgen een bijzonder spannende wedstrijd tegen Club Brugge. Voor beide ploegen een serieuze test om eens te bekijken waar ze nu net staan. Beide ploegen begonnen namelijk erg goed aan de competitie.

Sinan Bolat is bijvoorbeeld nog de enige die zich niet moest omdraaien dit seizoen. De doelman van Antwerp hield telkens zijn netten schoon en als hij dat morgen opnieuw doet heeft Antwerp minstens één punt.

De doelman wordt de laatste tijd wel vaker gelinkt aan een transfer. Hij heeft dan ook zelf nog steeds een wens om in het buitenland te gaan voetballen. “Misschien kan je wel beter ergens blijven zitten waar je bent als het goed gaat. Maar langs de andere kant zit ik ook nog een beetje met een ongestilde honger om in het buitenland te slagen. Ik word nu toch bijna dertig. Misschien is het nu of nooit om die stap te zetten. Ik voel dat ik het toch zou aankunnen. Waarom dan niet via Antwerp die stap zetten? Dat kan nu, maar ook binnen een jaar. Of binnen twee jaar", aldus Bolat in Het Nieuwsblad.

Terug naar Sclessin

Ook een terugkeer naar Sclessin is nog steeds mogelijk. “Ik heb onlangs gezegd dat ik een overgang naar Standard nooit kan uitsluiten. Ik heb er al mijn mooiste momenten beleefd.”

Poll: Moet Bolat deze zomer nog vertrekken?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024