Schrijvers weet waar het Club aan ontbrak: "Dat was duidelijk voelbaar"

Schrijvers weet waar het Club aan ontbrak:
Zondag 19 augustus 2018 - 18:20   I  

Club Brugge heeft geen vierde opeenvolgende overwinning geboekt. Het gaf een voorsprong in de slotfase nog uit handen en moet dus tevreden zijn met één punt. Dat zijn er twee te weinig volgens Club, want het gevoel overheerst dat er meer in zat.

Ook bij Siebe Schrijvers, die momenteel vol zijn kans krijgt van Ivan Leko. Toch was het voor de ex-speler van Racing Genk een erg moeilijke wedstrijd, want hij werd heel de tijd op de hielen gezeten door Faris Haroun. "Het was moeilijk voetballen door de mandekking bij de tegenstander. Haroun zat constant in mijn rug en Hans Vanaken had altijd Yatabaré in zijn buurt. We vonden in de tweede helft al iets beter de vrije man, maar vaak kwam de laatste pass er nét niet uit", aldus Schrijvers volgens de website van Club Brugge.

Hij vond wel dat het duidelijk merkbaar was dat Club Brugge het duo Vossen-Wesley voorin moest missen. Wesley is natuurlijk geschorst terwijl Jelle Vossen uitviel met een blessure. "Het gemis van Wesley en Vossen was voelbaar, maar Openda en Dennis hebben het goed gedaan", concludeerde Schrijvers nog.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024