'Vrijdag zet hij zijn handtekening: Mbokani kiest voor deze club'

'Vrijdag zet hij zijn handtekening: Mbokani kiest voor deze club'
Donderdag 23 augustus 2018 - 17:00   I   door Redactie

Antwerp wil absoluut nog stevige aanvallende versterking halen. De Great Old denkt daarbij aan een grote en bekende naam, zo meldt Het Nieuwsblad.

Antwerp aast immers op Dieumerci Mbokani. De spits is transfervrij nadat hij einde contract was bij Dinamo Kiev. Hij heeft onder meer enkele opties in Turkije, maar een nieuwe club vond hij tot op heden nog niet.

Luciano D'Onofrio hield aan zijn periode bij Standard een goede band over met Mbokani. Hij hoopt de Congolese aanvaller te overtuigen. Het grootste struikelblok lijkt het salaris van de 32-jarige spits te worden voor Antwerp. Al speelt de tijd in het voordeel van Antwerp. Hoe langer het duurt voor hij bij een nieuwe club vindt, hoe goedkoper hij wordt.

Update 23/8 - 7:23

Het Laatste Nieuws weet dat Mbokani voorlopig nog te duur is voor Antwerp. De looneisen van de spits liggen nog te hoog en voorlopig is zijn komst dan ook niet aan de orde. Mbokani kijkt de kat uit de boom, want als vrije speler kan hij ook na 31 augustus nog ergens tekenen.

Het is uitkijken of Luciano D’Onofrio de ex-spits van Anderlecht en Standard kan overtuigen om naar de Bosuil te verhuizen. Hij zegt niet op voorhand 'neen' tegen Antwerp. Op een voorstel van het Turkse Bursaspor ging Mbokani eerder niét in.

Update 23/8 - 15:50

Dieumerci Mbokani trekt niet naar Antwerp. Volgens het Turkse Fanatik trekt de aanvaller naar Bursaspor in Turkije. Vanavond zal de 32-jarige spits landen in Turkije om te praten met Bursaspor. Ten laatste morgen zal hij de medische testen ondergaan en vervolgens een contract tekenen.

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024