'Coucke is heel duidelijk over nieuwe samenwerking met Mogi Bayat'

'Coucke is heel duidelijk over nieuwe samenwerking met Mogi Bayat'
Woensdag 22 augustus 2018 - 09:45   I   door Redactie

Mogi Bayat zorgde ervoor dat Lukasz Teodorczyk een nieuwe club vond (Udinese) en dat Anderlecht verlost raakte van hem. Toch is dit niet het sein voor een doorgedreven samenwerking tussen RSCA en de makelaar.

"Is Bayat back in business op Anderlecht na zijn krachttoer met Teodorczyk? Wellicht niet. Luc Devroe had/heeft Bayat nodig om enkele uitgaande transfers te realiseren en Coucke zal een deal waar Anderlecht financieel beter van wordt zeker niet laten schieten. De Oost-Vlaming blijft een rechtgeaarde businessman. Maar het wantrouwen van Coucke ten opzichte van Bayat is groot", merkt Sport/Voetbalmagazine op

"Coucke zou steil achterover zijn gevallen toen hij de commissielonen te zien kreeg die Bayat had opgestreken voor zijn aandeel in de wintertransfers van Morioka en Markovic. Bij het inkijken van dossiers waar Bayat bij betrokken was, heeft Coucke bovendien lijken uit de kast zien vallen. Daarom is de kans bijna nihil dat Bayat ooit nog een inkomende transfer zal realiseren tijdens het bestuur van Coucke."

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024