“Een spookrijder. Je waagt een gok door hem naar Anderlecht te halen”

“Een spookrijder. Je waagt een gok door hem naar Anderlecht te halen”
Vrijdag 24 augustus 2018 - 07:48   I  

RSC Anderlecht realiseerde deze zomer al heel wat transfers. Ivan Santini en Landry Dimata bewezen onmiddellijk hun waarde, terwijl Ognjen Vranjes liet zien dat hij een stevige verdediger is. Iets té stevig misschien.

"Nou, degelijke stopper...", opent de Mos in Het Laatste Nieuws als het over Vranjes gaat. Al zag hij ook wel dat de Bosniër al zijn eerste rode kaart in de Jupiler Pro League pakte. "Sjah, twee voetjes vooruit, hé. Dat weet je met die types, die zijn levensgevaarlijk.”

“Hij doet me denken aan die spookrijder van Marseille die ook ooit bij Anderlecht voetbalde. Ronaldo (doelt op Rolando, nvdr.)? Anderlecht koopt wel eens van die spookrijders, maar met de VAR is dat natuurlijk een pak minder interessant geworden.”

Een gok

“VAR-gevoelige spelers noem ik zo'n jongens. Ze leveren je de ene penalty en schorsing na de andere op... Je waagt een gok door zo'n Vranjes bij je ploeg te halen”, aldus de Mos. Volgens hem is het onbegonnen werk om Vranjes nog in te tomen. "De aard van het beestje kan je niet veranderen. Hij is 28 jaar oud, daar begin je niet meer aan."

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024