Twee smaakmakers uit JPL weigeren transfer naar Club Brugge én Anderlecht

Twee smaakmakers uit JPL weigeren transfer naar Club Brugge én Anderlecht
Vrijdag 24 augustus 2018 - 11:45   I  

De zomerse transferperiode anno 2018 behoort zo goed als helemaal tot het verleden. Het was andermaal een komen en gaan van spelers op de Belgische voetbalvelden en Club Brugge en Anderlecht gaven allebei meer dan 20 miljoen euro uit aan inkomende transfers.

Toch wilde niet iedereen zomaar naar Brugge of Brussel verhuizen. De Franstalige krant La Dernière Heure meldt dat twee smaakmakers uit de Belgische competitie om uiteenlopende redenen een transfer naar Club Brugge of Anderlecht weigerden.

Junior Edmilson was na zijn sterke play-offs met Standard een druk gesolliciteerd man. Hij kon naar Club Brugge en Anderlecht, maar opteerde uiteindelijk voor een avontuur in Qatar. Ook Leandro Trossard was een target voor Club en RSCA, maar bij KRC Genk deden ze er alles aan om hun goudhaantje te houden.

Nieuw contract voor Trossard

Trossard kreeg een nieuw – en vooral fel verbeterd – contract en bleef zijn Luminus Arena trouw. La Dernière Heure meldt dat zowel Club Brugge als Anderlecht bereid was om erg ver te gaan voor Trossard, maar dat een transfer uiteindelijk niet mogelijk was.

Poll: Had Trossard naar Club Brugge of Anderlecht moeten verhuizen?

TAGS  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024