Speelt Anderlecht Trebel nog kwijt? "Plan B ligt in de lade"

Speelt Anderlecht Trebel nog kwijt?
Vrijdag 24 augustus 2018 - 12:28   I  

Het transferhuiswerk van RSC Anderlecht is zo goed als helemaal af. Paars-wit maakt nog werk van minstens één centrale verdediger, maar voor het overige zijn Marc Coucke, Luc Devroe en Hein Vanhaezebrouck tevreden over de huidige spelerskern. Van de sterkhouders mag niemand meer weg, al is Adrien Trebel nog steeds niet zeker dat hij zal blijven.

Het is een publiek geheim dat Trebel graag in een grotere competitie aan de slag wil. De Fransman zal niet halsoverkop vertrekken, maar als er zich een mooie club meldt bij Anderlecht, zal hij zeker en vast nadenken over een transfer.

En dus blijft het bibberen voor Anderlecht. Vanhaezebrouck ziet Trebel als één van zijn beste spelers, maar analist Aad de Mos wil niet te veel pluimen op de hoed van de middenvelder steken. "Goede speler, maar we mogen niet gaan overdrijven", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Plan B

Volgens de Mos heeft paars-wit ook al een potentiële vervanger voor Trebel op het oog, mocht het toch nog tot een vertrek van de Fransman komen. "Luc Devroe laat zo’n jongen deze transferperiode echt niet vertrekken als er geen plan B in de lade ligt."

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024