Problemen voor RSCA: “Vanhaezebrouck heeft schrik van die Club-speler”

Problemen voor RSCA: “Vanhaezebrouck heeft schrik van die Club-speler”
Vrijdag 24 augustus 2018 - 12:46   I  

Zondag is het zover en staat de kraker tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Het wordt de eerste krachtmeting van het seizoen tussen dé twee titelfavorieten bij uistek. Iets om naar uit te kijken, dat staat nu al vast.

Volgens analist Alexandre Teklak moet Ivan Leko meteen met nieuwkomer Kaveh Rezaei in de ploeg aan de match beginnen. “Ik zou Rezaei tegen Anderlecht meteen laten starten. Geloof me, hij is een type waar Hein Vanhaezebrouck schrik van heeft, een spits waar heel moeilijk op te verdedigen is”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Hij is snel, heeft kracht, is voortdurend in beweging, zet constant druk... Er zijn weinig of geen spitsen die zoveel kilometers maken aan zo'n hoge intensiteit, ik weet dat zijn cijfers indrukwekkend zijn”, gaat Teklak verder. “Bovendien blijkt uit zijn cijfers ook dat Rezaei het best is in topmatchen En dan zeker tegen Anderlecht, dat zegt toch ook iets. Ik zou niet twijfelen.”

9 goals tegen play-off 1-teams

Rezaei maakte vorig seizoen negen doelpunten tegen de andere play-off 1-ploegen en lukte toen ook twee treffers tegen Anderlecht. Bovendien kwam Rezaei ook twee weken geleden nog tot scoren tegen paars-wit.

Poll: Gaat Rezaei ook zondag scoren tegen Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024