Basisplaats of niet? ‘Dit is Leko tegen Anderlecht van plan met Rezaei’

Basisplaats of niet? ‘Dit is Leko tegen Anderlecht van plan met Rezaei’
Vrijdag 24 augustus 2018 - 13:49   I  

Zondagnamiddag neemt Club Brugge het in eigen huis op tegen RSC Anderlecht. Door de afwezigheid van Wesley Moraes en Jelle Vossen zit trainer Ivan Leko krap in de spitsen. Het is dan ook uitkijken naar wat de Kroaat van plan is met nieuwkomer Kaveh Rezaei.

Club nam de Iraniër eerder deze week voor zo’n 5 miljoen euro over van Sporting Charleroi. Ondanks het feit dat Rezaei met een lichte blessure aan de knie sukkelde, zou hij gewoon speelklaar geraken voor de topper van zondag.

Volgens Het Laatste Nieuws is Leko van plan om Rezaei zelfs meteen aan de aftrap te brengen. “Kaveh Rezaei is klaar voor zijn blauw-zwart debuut. De nieuwe spits van Club Brugge sukkelt al enkele weken met de knie, maar trainde gisterochtend probleemloos mee met de groep”, klinkt het in de krant.

"Niets te merken van hinder aan knie"

“Het is dan ook aannemelijk dat de van Charleroi overgenomen aanvaller meteen in de basis zal starten, in de wetenschap dat de geschorste Wesley en de geblesseerde Vossen (knie) ontbreken.”

De medische keuring bracht overigens geen knieproblemen aan het licht bij Rezaei. “Tijdens zijn uitstekende fysieke test was er niets te merken van de hinder die Rezaei ervaart aan de knie. Afwachten of de nieuwe nummer tien zondag meteen zijn stempel kan drukken in de kraker tegen Anderlecht, schrijft HLN nog.

Poll: Zou jij Rezaei meteen laten starten tegen Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024