Hugo Lloris slaat mea culpa na dronken domme actie

Hugo Lloris slaat mea culpa na dronken domme actie
Vrijdag 24 augustus 2018 - 18:40   I  

Doelman van het tornooi werd hij niet, maar wereldkampioen wel. De Franse doelman Hugo Lloris is naast de internationale nummer één ook al een hele tijd eerste doelman van Tottenham.

De doelman komt vandaag iets minder positief in het nieuws. Hij werd deze nacht namelijk dronken van de weg geplukt door de Londense politie. Hij werd maar liefst zeven uur vastgehouden en mocht nadien op borg weer vrij. Dat weten verschillende Engelse media.

Hiermee is de kous uiteraard nog niet af, want hij wordt op 11 september bij de rechter verwacht. Maandag speelt Tottenham de topper tegen Manchester United op Old Trafford. Of Lloris onder de lat zal staan is voorlopig nog niet duidelijk.

Update 24/8 - 17:05

Thomas Meunier kon de humor er nog van inzien. Hij reageerde dan ook via Twitter. "Ik hoop dat je dan toch Belgisch bier hebt gedronken. Dan is het je allemaal vergeven", aldus Meunier.

Update 24/8 - 18:40

Lloris heeft nu zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag. "Met de auto rijden wanneer je alcohol hebt gedronken, is volledig onaanvaardbaar. Ik neem totale verantwoordelijkheid voor mijn acties. Dit is niet het voorbeeld dat ik wil geven."

TAGS  I  Tottenham

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024