Vanhaezebrouck licht tipje van de sluier op: "Dan begint hij"

Vanhaezebrouck licht tipje van de sluier op:
Vrijdag 24 augustus 2018 - 18:30   I  

Anderlecht trekt zondag naar Jan Breydel, waar paars-wit de leidersplaats zal proberen te verdedigen. Anderlecht zit in een goede flow en dit zou dan ook wel het moment kunnen zijn op de verplaatsing naar Brugge te maken.

Al bestaat de kans dat er wel een héél jong elftal aan de aftrap zal verschijnen zondag. Op links kan Vanhaezebrouck nog steeds geen beroep doen op Elias Cobbaut en Kenny Saief. Beide heren zijn nog niet fit genoeg om te spelen, waardoor Francis Amuzu wellicht weer zal starten. Achterin denkt Vanhaezebrouck er zelfs aan om Hannes Delcroix nog eens voor de leeuwen te gooien als Vranjes niet aan de aftrap mag verschijnen.

“Amuzu heeft dat tegen Moeskroen goed gedaan. Hij deed wat ik van hem verwachtte. Ik zie dus niet echt een reden om iets te veranderen”, vond Vanhaezebrouck volgen Het Nieuwsblad. "Als Vranjes geschorst is? Dan starten we misschien wel met vier 19-jarigen. Toen ik in november vorig jaar naar een match van de beloften ben gaan kijken was Amuzu een invaller, Saelemaekers zat op de bank en de andere twee waren geblesseerd. In acht maanden tijd is er dus wel wat veranderd voor die vier gasten. Nu staan ze voor hun eerste topper tegen Club Brugg. Voor een club als Anderlecht is dat toch speciaal om met vier jongens van die leeftijd te beginnen tegen Club Brugge.”

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024