Boskamp over topper: "Ik moet hen nu wel tot favoriet bombarderen"

Boskamp over topper:
Vrijdag 24 augustus 2018 - 18:50   I  

Johan Boskamp heeft altijd een mening. De man eet voetbal, van 's ochtends tot 's avonds. Het spelletje laat hem nooit los en het maakt hem ook niet uit waar het gespeeld wordt. De wedstrijd van zondag tussen Anderlecht en Club Brugge zal hij wel met argusogen volgen.

Volgens hem is Club Brugge favoriet. Hij merkt vooral op hoe hard Anderlecht probeert om Vranjes aan de aftrap te krijgen. En daar stelt hij zich wel serieuze vragen bij. "Als ik het beroep van Anderlecht op de schorsing van Vranjes zie, moet ik Club wel tot favoriet bombarderen", zegt Boskamp volgens Sporza. "Alsof Vranjes de belangrijkste speler van paars-wit is? Anderzijds heeft Club het de laatste jaren altijd moeilijk gehad tegen Anderlecht. Leko en Vanhaezebrouck hebben elk hun eigen, totaal andere aanpak."

Hij is vooral benieuwd of Leko vol voor de aanval zal durven gaan. "Ik vraag me af of Leko hoog druk zal durven zetten. Ik denk van wel, maar dat speelt Anderlecht in de kaart. Club speelde bij momenten al heel goed, maar valt soms nog terug. Dat gebeurde vorig seizoen ook. Door de versterkingen denk ik wel dat ze sterker zijn dan vorig jaar."

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024