Staelens voorspelt belangrijke transfer bij Anderlecht: "Enkel dan..."

Staelens voorspelt belangrijke transfer bij Anderlecht:
Vrijdag 24 augustus 2018 - 22:15   I  

Anderlecht en Club Brugge nemen het zondag tegen elkaar op. Een handvol spelers hebben in hun carrière voor beide clubs gespeeld. Een daarvan is Lorenzo Staelens, die voor HLN zijn kijk geeft op de wedstrijd.

Volgens hem is het moeilijk om een voorspelling te doen en is het belang van deze wedstrijd ook miniem. “Een pronostiek voor zondag? Dat is moeilijk te voorspellen. Uiteindelijk is deze partij niet meer dan een prestigeslag. Allesbehalve doorslaggevend. ’t Is in de play-offs dat alles beslist wordt”, aldus Staelens. “Anderlecht kan Club inderdaad op vijf punten zetten. Maar ach: één overwinning in de play-offs en de situatie is omgedraaid.”

Hij denkt ook dat voornamelijk Anderlecht nog wat transfers zal doen. Maar dan moeten eerst spelers zoals Obradovic en Kara vertrekken. “Nu ja, de kloof mag tijdens het reguliere seizoen niet al te groot oplopen. Maar we zitten nu nog in het begin van het seizoen. Beide clubs zijn alvast in orde, zeker gezien de transfers. En ik verwacht er nog. Zeker bij Anderlecht, als ze verlost raken van Kara en Obradovic.”

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024