'KV Oostende twijfelt aan Coopman en richt pijlen op ander Belgisch talent'

'KV Oostende twijfelt aan Coopman en richt pijlen op ander Belgisch talent'
Woensdag 29 augustus 2018 - 18:25   I   door Redactie

Sander Coopman kan rekenen op de belangstelling van Charleroi, KV Oostende en Antwerp. Het leek Charleroi dat aan het langste eind zou trekken, maar intussen is de situatie opnieuw veranderd.

Coopman zat volgens Het Nieuwsblad vrijdagavond namelijk in de tribune bij Oostende, voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Het wordt nu duidelijk dat Coopman aan de slag gaat bij KVO.

"'s Morgens was sportief Hugo Broos ook al gesignaleerd in Jan Breydel om te onderhandelen. In principe gaat het om een uitleenbeurt. Indien de deal alsnog zou afspringen, ligt Charleroi op vinkenslag. Antwerp en Kortrijk zijn uit de race", aldus HNB.

Update 25/8 - 13:45

Club Brugge had een akkoord met Antwerp over Coopman. Doordat alles te lang aansleepte met de speler heeft Club nu een overeenkomst met Charleroi, zo vernam onze redactie. Coopman zelf heeft echter nog geen akkoord met de Zebra's.

Update 27/8 - 13:20

Akkoord of niet, Sander Coopman zelf zou liever naar KV Oostende verhuizen. Zo schrijft Het Nieuwsblad. "De Carolo's hopen nog steeds Sander Coopman aan te trekken als vervanger van Baby en deden al een bod dat de verwachtingen van Club Brugge inloste, maar Coopman zelf voelt meer voor een overgang naar KV Oostende. Het bod van de Kustboys was echter niet hoog genoeg."

Update 29/8 - 18:25

KV Oostende wil Sander Coopman nog steeds graag binnenhalen, maar stilaan begint de twijfel toch te komen dat het niet tot een deal komt. Volgens Het Nieuwsblad zou KV Oostende daarom het jonge Belgische talent Stéphane Omeonga van Genoa in het oog houden.

Poll: Maakt Coopman de juiste keuze?

TAGS  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Kortrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024