Santini daagt Club uit: "Ik hou ervan om tegen hen te spelen"

Santini daagt Club uit:
Zaterdag 25 augustus 2018 - 10:00   I   door Redactie

Ivan Santini is geweldig begonnen aan zijn periode bij Anderlecht. De Kroatische aanvaller scoorde al zeven doelpunten. Zondag kijkt hij Club Brugge in de ogen.

Santini heeft er alvast geen schrik van. Club ligt hem, naar eigen zeggen. "I love playing against Bruges. Club ligt mij - met Standard scoorde ik drie keer in vier onderlinge matchen, en met Kortrijk lag mijn percentage nóg hoger", reageert de aanvaller in Het Laatste Nieuws.

Ruimte

Santini is verrast dpor de ruimte die hij nu krijgt. "Ik zweer je - in de eerste vier matchen ben ik geschrokken van de ruimte die ik heb om af te werken. Het heeft te maken met het systeem van Hein, én met de gespreide aandacht van de verdedigers - zij moeten niet alleen mij in het oog houden, maar ook Landry (Dimata, red.), Pieter (Gerkens), Musi (Musona)... In Caen speelde ik altijd op een eiland, en moest ik in mijn eentje opboksen tegen beren van centrale verdedigers - de coach in de dug-out was dichter bij mij dan welke ploegmaat dan ook in het veld."

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024