HVH maakt Club-aanwinst nerveus: "Hij is maar zes maanden jonger"

HVH maakt Club-aanwinst nerveus:
Zaterdag 25 augustus 2018 - 20:40   I  

Een wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge wordt ook naast het veld bevochten. De strijd begint steeds al ruime tijd voor de aftrap, want beide trainers delen al eens graag prikjes uit aan elkaar. Dat is deze keer niet anders.

Bij beide ploegen staat er dit seizoen een nieuwe doelman onder de lat. Beiden nog erg jong, maar er wordt zowel van Thomas Didillon als van Karlo Letica veel verwacht. Didillon liet zich amper op een foutje betrappen, maar Letica ging vorige week wel stevig in de fout.

Vanhaezebrouck vond het toch nog eens nodig om dat foutje aan te halen. Letica is nog maar 21 en Leko nam zijn jonge doelman dan ook in bescherming. Volgens Vanhaezebrouck gaat er iets teveel nadruk naar die jonge leeftijd, want zijn eigen doelman is eigenlijk niet veel ouder. “Ik hoor overal dat Letica ongelofelijk jong is voor een doelman, maar die scheelt maar zes maanden met Didillon", aldus Vanhaezebrouck volgens Het Nieuwsblad.

Eindelijk topwedstrijden

Al werd de doelman van paars-wit ook niet zoveel getest de afgelopen wedstrijden. Vanhaezebrouck weet dan ook dat het de komende wedstrijden wél het geval zal zijn. “Didillon is nog ongelooflijk jong en moet nog stappen zetten”, aldus de Anderlecht-coach. “Dan zijn wedstrijden tegen Club Brugge, Genk en Standard een mooie challenge voor hem.”

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024