Real plant supertransfer en heeft keuze gemaakt tussen Neymar en Mbappé

Real plant supertransfer en heeft keuze gemaakt tussen Neymar en Mbappé
Zondag 26 augustus 2018 - 20:12   I  

Het is Real Madrid menens om binnenkort een grote transfer te realiseren. Als alles meezit, hoopt de Champions Leaguewinnaar nog voor het einde van deze maand uit te pakken met de komst van Kylian Mbappé.

Real Madrid hoopt dat Paris Saint-Germain in de problemen komt op het vlak van de Financial Fair Play-regels. De Fransen moeten de aankoopoptie in het huurcontract van Mbappé regelen. Die aankoopoptie bedraagt 180 miljoen en dat zou er mogelijk voor kunnen zorgen dat PSG voor deze periode niet voldoet aan de regels van de FFP.

Als dat het geval is, zal Real niet twijfelen om toe te slaan en Mbappé deze maand nog binnen te halen. Lukt dat niet, dan zal voorzitter Florentino Perez de interesse in de Franse wereldkampioen laten varen. Op dit moment geniet Mbappé dus duidelijk de voorkeur op Neymar, die absoluut niet weg mag bij PSG.

Perez geeft Neymar niet op

Volgens The Sun zal Perez dan de focus opnieuw verleggen naar een oud target: Neymar. Het is een publiek geheim dat de voorzitter van Real ervan droomt om Neymar naar Madrid te halen. Als Mbappé deze maand niet meer naar Santiago Bernabéu verhuist, zal Real er dan ook alles aan doen om Neymar in 2019 binnen te halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Paris Saint-Germain  I  PSG

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024