Antwerp en Club Brugge vinden opvallend akkoord over Refaelov

Antwerp en Club Brugge vinden opvallend akkoord over Refaelov
Donderdag 30 augustus 2018 - 20:10   I  

Lior Refaelov blijft erg geliefd in Jan Breydel. Speelminuten krijgt hij er niet meer, maar het respect voor de creatieve speler blijft erg groot. Daarom wil Club Brugge ook maximaal meewerken aan een oplossing.

Even leek zijn ex-trainer, Michel Preud'homme, hem een reddingsboei te gooien. Standard hengelde naar de diensten van Refaelov, maar een transfer kwam er niet. Gisteren gaf Vincent Mannaert in Le Grand Débrief een stand van zaken.

"Het is een speler die zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van Club Brugge. Hij heeft een mooi contract, maar hij speelt niet. Hij heeft eigenlijk twee oplossingen: ofwel blijft hij in België, ofwel keert hij terug naar Israël. Hij heeft rond de tafel gezeten met Preud'homme en Standard, maar ze vonden geen akkoord."

Update 29/8 - 20:50

Antwerp mengt zich nu ook in de debatten. Dat weet HLN. "In zijn zoektocht naar een aanvallende middenvelder is Antwerp bij Lior Refaelov (32) terechtgekomen. De Great Old startte de onderhandelingen op om de Israëliër van Club Brugge naar de Bosuil te halen. Refaelov was lange tijd in beeld bij Standard, maar tot een hereniging met Michel Preud’homme kwam het niet. Luciano D’Onofrio ruikt nu zijn kans en nam contact op met de entourage van Refaelov die bij Club Brugge mag beschikken. De clubs zijn er nog niet uit, maar de onderhandelingen zijn nog aan de gang."

Refaelov zelf zou alvast zin hebben in een Antwerps avontuur, dus tussen Antwerp en Refaelov komt het normaal wel in orde. Als Club Brugge en Antwerp een akkoord vinden kan de transfer dus snel in kannen en kruiken zijn.

Update 29/8 - 23:45

De onderhandelingen tussen Antwerp en Club Brugge over Lior Refaelov zijn nog aan de gang, maar de Stamnummer 1 is op alles voorbereid. Sterke man Luciano D’Onofrio onderhandelt immers ook met Amara Baby (29) van Charleroi. D’Onofrio hoopt nog voor het verstrijken van de transferperiode één van beide spelers te strikken. De voorkeur van Refaelov ligt zoals bekend in België. Maar als de deal met Antwerp niet doorgaat, heeft hij nog opties in zijn thuisland Israël.

Update 30/8 - 07:06

Lior Refaelov wil graag naar Antwerp. Dat meldt Het Nieuwsblad. De Israëliër is gecharmeerd door het aanbod van de Great Old. Standard wees hij eerder af omdat het aanbod financieel niet interessant was. Er is nog geen akkoord met Antwerp, maar hij ziet de club dus wel zitten. Ook op clubniveau moet er nog verder onderhandeld worden.

Update 30/8 - 11:34

Gert Gyssen van Het Nieuwsblad laat weten dat Lior Refaelov gearriveerd is bij Antwerp. De afrondende gesprekken zullen nu plaatsvinden alvorens de transfer kan geofficialiseerd worden.

Update 30/8 - 20:10

Antwerp zal Refaelov één seizoen huren van Club Brugge. Nadien loopt zijn contract af en wordt Refaelov vrije speler. Zoals beloofd heeft Club dus meegewerkt aan een transfer. Het respect voor Refaelov bleek dus echt groot genoeg om de speler nog een plezier te doen.

"Lior Refaelov (32) wordt door Antwerp voor één seizoen gehuurd van Club Brugge, zo raakte zopas bekend. De Great Old zat nog verlegen om een aanvallende middenvelder en nu Standard niet langer aandrong om Refaelov, rook Luciano D’Onofrio zijn kans." Dat weet HLN.

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024