Vandenbempt haalt uit: "Club Brugge profiteerde zonder schroom mee"

Vandenbempt haalt uit:
Vrijdag 31 augustus 2018 - 08:15   I   door Redactie

De hele heisa rond de indicatieve tabel zorgde ervoor dat zowel Mehdi Carcela als Wesley Moraes werden vrijgesproken. Zeer opmerkelijk toch en niet echt goed voor het Belgische voetbal.

"De vernieuwde tabel was een goeie poging om er wat uniformiteit in te krijgen en het is ronduit pijnlijk dat Bruno Venanzi hem eerst mee goedkeurt en dan uitbundig juicht wanneer zijn jurist hem onderuithaalt. Een gemiste kans om zich als een voornaam bestuurder te profileren. Al merken ze in Luik op dat Club Brugge hen de kastanjes uit het vuur liet halen en er dan zonder schroom mee van profiteerde", zegt Peter Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

"Dat uitgerekend Pierre François de achterpoort openliet waardoor Standard kon ontsnappen, is wel ironisch. Hij zou destijds zelf ook met een brede glimlach de procedurefout hebben afgestraft om Carcela vrij te pleiten. Hoe dan ook, voor het imago van ons voetbal moet er echt een manier gevonden worden om de vier spelers hun verdiende loon te geven. Anders blijft het knagende gevoel van onrechtvaardigheid."

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024