Van Crombrugge zat met Belgische topclub rond tafel: "Goed gesprek gehad"

Van Crombrugge zat met Belgische topclub rond tafel:
Zaterdag 01 september 2018 - 09:10   I  

Hendrik Van Crombrugge werd bij zowat elke Belgische topclub genoemd deze zomer. Anderlecht zocht een opvolger van Sels, Standard hield rekening met een vertrek van Ochoa, AA Gent dan weer met een vertrek van Kalinic en Club Brugge moest gewoon een nieuwe nummer één halen. Toch speelt Van Crombrugge de komende maanden gewoon nog steeds in Eupen.

Van al die interesse was er maar één piste echt concreet en dat was Club Brugge. “Ik had gehoopt dat één van de topclubs nu wel zou toehappen”, geeft hij toe in Belang van Limburg. “Allemaal hebben ze geïnformeerd bij mijn makelaar maar er is maar één Belgische club waarmee ik zelf ben gaan praten. Dat was Club Brugge. Ik heb een goed gesprek gehad met Vincent Mannaert. Daar is het ook bij gebleven. Bij Standard was ik één van de kandidaat-opvolgers voor Ochoa maar hij bleef.”

Te dure doelman

Volgens de doelman zelf is hij te duur voor Belgische clubs. “De Belgische competitie is een transitmarkt. Veel clubs mikken op spelers die ze goedkoop kunnen aantrekken om ze dan duur te verkopen. Ik ben duurder en dat schrikt veel clubs af. De kans dat ze mij met veel winst kunnen doorverkopen is misschien kleiner dan bij een jongere doelman als Didillon. Voor een spits worden zulke bedragen wel betaald maar voor een doelman ligt dat blijkbaar anders.”

TAGS  I  Eupen  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024