Courtois moet zich één keer gewonnen geven bij debuut

Courtois moet zich één keer gewonnen geven bij debuut
Zaterdag 01 september 2018 - 22:37   I   door Redactie

Thibaut Courtois staat vanavond eindelijk onder de lat bij Real Madrid. De doelman maakt zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen Leganes. Dat meldt de Spaanse sportkrant Marca.

In de eerste dagen na zijn transfer sukkelde Courtois met de knie. Intussen traint hij al enkele weken met de groep. Keylor Navas kreeg de voorbije weken de voorkeur, maar nu is het dus aan Courtois.

Navas is niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. Hij gaf al te kennen dat hij niet wilde opgeroepen worden voor Costa Rica om zich zo te kunnen richten op de concurrentiestrijd met Courtois bij Real.

Update 1/9 - 18:20

Ook HLN weet dat Courtois vanavond onder de lat start bij Real Madrid. De Rode Duivel mag dus eindelijk zijn debuut maken voor zijn nieuwe club in de competitie.

 

Matchverslag

Thibaut Courtois heeft zijn eerste wedstrijd voor Real Madrid in de benen. Hij debuteerde meteen met een afgetekende zege. Het werd uiteindelijk 4-1. Courtois moest zich één keer gewonnen geven vanop de stip.

Real Madrid nam de wedstrijd meteen in handen en dat werd beloond. Gareth Bale zorgde met een knappe volley voor de 1-0. Leganes had amper iets in de pap te brokken, maar kwam toch op de gelijke hoogte. Vanop de stip scoorde Guido Carillo.

In de tweede helft ging Real nog eens op het gaspedaal staan, mét succes. Karim Benzema mocht met behulp van de VAR scoren. Iets later had hij de videoref niet nodig om te scoren. Plots stond het 3-1 en beleefde Real een eenvoudige avond. Sergio Ramos kon er vanop de stip zelfs nog 4-1 van maken.

TAGS  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024