Er moet Courtois al iets van het hart over Sergio Ramos

Er moet Courtois al iets van het hart over Sergio Ramos
Maandag 03 september 2018 - 07:22   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft zijn debuut bij Real Madrid gemaakt. De doelman heeft zich zijn overstap naar de Koninklijke op nog geen enkel moment beklaagd.

“Het is een droom die uitkomt. Als kind keek ik al naar Iker Casillas. Later heb ik tegen hem gespeeld. Dat ik nu in zijn voetsporen kan treden als doelman van Madrid in dit stadion maakt het nog specialer. De supporters gaven me applaus en daar ben ik heel blij mee", aldus Courtois in Het Nieuwsblad.

Het verschil met Chelsea is er. "Het is dubbel zo groot, natuurlijk is dat een heel ander gevoel. Als je naar voren kijkt, zie je alleen maar een muur van mensen terwijl je op Stamford Bridge soms nog de lucht of het hotel achter de tribune ziet. Maar het was natuurlijk niet de eerste keer dat ik hier speelde. Ik spreek de taal, ken de coaching en ken de stadions. De eerste minuten was het wat zoeken, maar daarna voelde ik me meteen goed.”

Ramos

"Ik kom met iedereen heel goed overeen. De communicatie met de verdediging loopt goed, ook tijdens de wedstrijd. Op training zie je dat het niveau hoog ligt. Ik ondervind nu dagelijks dat Sergio Ramos de beste verdediger ter wereld is. Het niveau is hoger dan bij Chelsea.”

TAGS  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024