Lopetegui voelt de bui al hangen: 'Real-ster vertrekt in januari'

Lopetegui voelt de bui al hangen: 'Real-ster vertrekt in januari'
Dinsdag 04 september 2018 - 12:35   I  

In navolging van Cristiano Ronaldo dreigt er binnenkort nog een absolute sterkhouder te vertrekken bij Real Madrid. Volgens de laatste berichten in de Spaanse media heeft linksachter Marcelo zijn zinnen op een vertrek gezet.

Marcelo zou niet al te gelukkig zijn met de recente ontwikkelingen bij De Koninklijke. Het vertrek van Ronaldo werd niet echt opgevangen en, op Thibaut Courtois na, bleven topaanopen uit. Real haalde enkel nog Mariano Diaz en Alvaro Odriozola, terwijl toptalent Vinicus Junior nog niet klaar is voor het grote werk.

Allemaal zaken waar Marcelo zich klaarblijkelijk zorgen om maakt. El Confidencial weet zeker dat de Braziliaan een transferverzoek bij Real Madrid gaat indienen. Marcelo wil in januari naar Juventus verhuizen, waar hij dan herenigd zou worden met zijn maatje Ronaldo. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Update 4/9 - 12:35

Ook Don Balon weet dat Marcelo de club waarschijnlijk zal verlaten. Zo zou hij geen goede band hebben met de nieuwe coach, Julen Lopetegui. De Braziliaanse topspeler zou dan ook in januari Real Madrid al willen verlaten voor een avontuur bij Juventus.

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024