Barcelona reageert met geniale tweet op niet-nominatie van Messi

Barcelona reageert met geniale tweet op niet-nominatie van Messi
Dinsdag 04 september 2018 - 00:09   I  

De FIFA heeft maandagnamiddag via zijn officiële kanalen laten weten welke drie spelers onder elkaar zullen uitmaken wie eind deze maand met de trofee 'The Best FIFA Men's Player Award' aan de haal zal gaan. Lionel Messi is de grootste afwezige, terwijl Cristiano Ronaldo zware concurrentie krijgt van gewezen ploegmaat Luka Modric en Liverpool-ster Mohamed Salah.

Tijdens de voorbije week kroonde Modric zich al tot beste speler op de Europese velden, maar binnenkort krijgt hij mogelijk een bekroning van de FIFA. Ronaldo hoopt ongetwijfeld dat hij deze keer wél als winnaar uit de bus komt. Salah, die vooral in de Premier League en Champions League floreerde, lijkt eerder een outsider. Andere sterren zoals Messi en Neymar haalden de top 3 niet.

De FIFA zal ook de beste coach van het voorbije seizoen onderscheiden. Zlatko Dalic (Kroatië), Didier Deschamps (Frankrijk) en Zinédine Zidane (Real Madrid) nemen het in die categorie tegen elkaar op. De FIFA maakte verder ook nog de genomineerden in de categorie Beste Vrouwelijke voetbalster, Beste Coach in het Vrouwenvoetbal, Beste Fans en de Puskas Award bekend.

Op maandag 24 september worden in Londen alle FIFA Football Awards uitgereikt.

Update 4/9 - 00:09

Barcelona heeft middels van een tweet gereageerd op het nieuws dat Messi niet bij de genomineerden hoort. Barça deed dat met een schitterende boodschap. 

"Geen twijfel voor de Barcelona-fans. Hij is de beste", klinkt het.

Poll: Wie moet de trofee van beste speler winnen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Barcelona  I  Liverpool

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024