Joos haalt keihard uit naar Ronaldo: "Dat is zo klein van hem"

Joos haalt keihard uit naar Ronaldo:
Dinsdag 04 september 2018 - 12:20   I  

Cristiano Ronaldo maakt dit seizoen het mooie weer in de Serie A, al heeft de zon daar nog maar weinig geschenen voor de Portugese stervoetballer. Geforceerd gaat die momenteel op zoek naar zijn eerste doelpunt en zijn prestaties zijn dan ook ondermaats.

Ook naast het veld laat Ronaldo zich negatief opmerken. Zo was hij dé grote afwezige op de loting van de Champions League, waar ook de prijzen van het voorbije seizoen werden uitgereikt. Ronaldo won de prijs van 'Beste Aanvaller', maar kwam die dus niet ophalen. Modric won dan weer de prijs van 'Beste Speler' en volgens velen was dat de aanleiding dat hij niet was afgereisd naar Monaco, waar de loting doorging. 

Filip Joos begreep die reactie gisterenavond in Extra Time echt niet. Zeker omdat Modric net degene is die Ronaldo al die jaren heeft laten schitteren in Madrid. "Dat vind ik klein. Het is bovendien ook nog eens Modric, die er jaren voor heeft gezorgd dat hij kon scoren en de man die hij nu mist achter hem. Hij had hem moeten eren. Dit is echt ridicuul."

TAGS  I  Juventus  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024